Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
image description
Technische Analyse Harry Geels, 5 apr 2018 13:13

Ahold Delhaize probeert weer uit te breken

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Begin december hebben we Ahold Delhaize, na een eerder verkoopadvies, op ‘houden’ gezet. Reden hiervoor was de doorbraak door de weerstand net onder €18 (top van medio 2017). Deze doorbraak was een zware slag voor de beleggers die Ahold short zaten of niet meer in bezit hadden. Aanvankelijk zette de stijging zich voort, maar de dalende weerstandslijn riep de koers weer tot de orde.

Uitbraak Ahold Delhaize kansrijk

Beleggers kwamen toen even op adem. Recent hebben ze een nieuwe poging gewaagd om door de dalende weerstandslijn te breken. Dat lijkt nu te lukken. Als de uitbraak definitief slaagt door boven de horizontale weerstand (net onder €19) te blijven, dan verhogen we het advies naar ‘kopen’. Een belangrijk signaal komt van het 40-weeks voortschrijdend gemiddelde, dat een indicatie geeft van de langetermijntrend. Dit gemiddelde is veranderd van dalend naar stijgend.

Ahold Delhaize

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.