Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
image description
Opinie Harry Geels, 31 mrt 2018 15:03

Impasse AEX houdt aan

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen

De technische impasse waarin de AEX zich bevindt, houdt nog steeds aan. De koers is nu in een zijwaarts patroontje terechtgekomen, dat in de technische analyse ook wel bekendstaat als een vlagformatie. Dit patroon geeft nu weerstand op 540 en steun op 515. Recent testte de AEX de onderkant. Zolang de koers in de vlag blijft, houden we het technische beeld op neutraal.

Nieuwe daling AEX waarschijnlijk

Vlaggen worden ook wel halfmast-patronen genoemd. Dat wil zeggen dat ze zich vaak halverwege een trend vormen en dat de kans het grootst is dat de koers de voorafgaande richting voortzet. De koersbeweging tot aan de vlag was bij de AEX dalend, dus lijkt straks een nieuwe dalende beweging het meest voor de hand liggend. Wij wachten nu liever de definitieve richting af. Er ligt ook nog belangrijke steun op 505.

AEX

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.