Updates

Aandelen Nederland

BinckBank

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
image description
Technische Analyse Harry Geels, 30 mrt 14:30

Pfizer weet opgaande trend vast te houden

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Ondanks de flinke correctie van de afgelopen weken laten we Pfizer nog op ‘kopen’ staan. Ons koopadvies dateert van september vorig jaar. De koers was toen uit de neutrale driehoeksformatie gebroken. Aanvankelijk stond de positie op een mooie winst, maar daar is niet veel meer van over.

Steunlijn belangrijk voor Pfizer

De koers laat echter nog altijd een patroon van hoger liggende toppen en bodems zien, hoewel er sprake is van diverse flinke uitschieters. Ook de steunlijn is nog niet serieus getest, laat staan doorbroken. De stijgende steunlijn heeft in het verleden steeds als vangnet gediend bij koersdalingen. Bij de huidige correctie verwachten we hier ook nu weer veel van. Reden om ons koopadvies vooralsnog te handhaven.

Pfizer

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.