Updates

Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
Aandelen Nederland

SBM Offshore

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
kopen
Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Kiadis Pharma

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
image description
Technische Analyse Harry Geels, 30 mrt 2018 13:00

General Motors laat trendbreuk zien

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

General Motors is een van de Amerikaanse aandelen die een trendbreuk laten zien. De koers is in korte tijd met ruim $10 gezakt. Het aandeel is terechtgekomen onder de stijgende steunlijn die is getrokken onder de bodems vanaf 2015. De doorbraak was kortstondig, en het is nog afwachten of hij doorzet. In de technische analyse heeft een doorbraak pas betekenis als hij meerdere dagen duurt of met minimaal 2 tot 3% plaatsvindt.

General Motors al langer zwak

In feite is het trendbeeld van General Motors al sinds de zomer van vorig jaar zwak. Vlak daarvoor was het technische plaatje juist nog ten positieve gekeerd, toen de koers door de bovenkant van de horizontale driehoek brak. Die doorbraak leidde even tot een flinke stijging, maar daarna bleek dat al het kruit reeds verschoten was. Voor een verkoopsignaal is het nog te vroeg. Daarvoor willen we eerst een nieuw patroon van lager liggende toppen en bodems zien. Maar we verlagen ons advies wel naar ‘houden’.

General Motors

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.