Updates

Aandelen Nederland

BinckBank

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
image description
Technische Analyse Harry Geels, 29 mrt 14:45

Opwaarts trendkanaal NSI nog steeds intact

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

NSI beweegt zich wat anders dan de andere vastgoedaandelen. De vastgoedsector doet het in het algemeen niet zo goed. Diverse vastgoedaandelen staan zelfs op ‘verkopen’. Maar NSI houdt stand en beweegt zich in een opwaarts trendkanaal. Zolang het aandeel binnen dit kanaal weet te blijven, laten we ons koopadvies ongemoeid.

Sinds de herfst van vorig jaar heeft het aandeel wel enige moeite om verder te stijgen. De koers is recent zelfs wat gecorrigeerd en probeert nu steun te vinden op het 40-weeks voortschrijdende gemiddelde.

Advies NSI gehandhaafd

We hadden het aandeel in juli 2017 op ‘kopen’ gezet, toen de koers door de horizontale weerstand op €32 brak. Dit is nu een belangrijk niveau. Zelfs als het aandeel uit het stijgend trendkanaal zou zakken, verwachten we hier nieuwe koopkrachten. Het is verder positief dat de Relatieve Sterkte versus de AEX weer oploopt. Kortom: wij handhaven ons koopadvies.

NSI

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.