Updates

Aandelen Internationaal

Verizon

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

ATT

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Disney

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

HSBC

Advies
houden
Aandelen Nederland

IMCD

Advies
houden
Aandelen Nederland

KPN

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Deutsche Post

Advies
verkopen
image description
Technische Analyse Harry Geels, 29 mrt 13:45

Heineken beleeft moeizame periode

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Het wil het laatste jaar niet vlotten met Heineken. Begin februari kwam de koers in een snelle, kortstondige daling terecht. Daarbij werd de steun van de vorige bodem op €82 intraweek doorbroken. Hoewel de koers daarna herstelde is het technische beeld toch gewijzigd.

Er is een zijwaartse bandbreedte ontstaan. Het 40-weeks voortschrijdend gemiddelde is nu zelfs neerwaarts gedraaid. Dit gemiddelde is een goede indicatie voor de langetermijntrend en die wijst dus niet meer omhoog. We hebben Heineken daarom op ‘houden’ gezet.

Koersverloop Heineken nog ongewis

Voor het verdere verloop is het belangrijk om te kijken waar de koers precies uit de range gaat breken. Zakt de koers door de onderkant, dan ontstaat waarschijnlijk een neerwaartse trend. Vanzelfsprekend betekent een uitbraak naar boven het herstel van de opwaartse trend.

Heineken

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.