Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
image description
Technische Analyse Harry Geels, 29 mrt 2018 14:15

Aegon worstelt met stijgende steunlijn

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Aegon is een van de beter presterende aandelen van de Nederlandse beurs. Dat is onder meer te zien aan de oplopende Relatieve Sterkte. We hadden Aegon al in december 2016 op ‘kopen’ gezet. De trend wijst nog altijd naar boven, de toppen en bodems liggen immers steeds hoger. In de tweede helft van 2016 heeft de koers een spurt gemaakt.

Aegon bewijst z’n kracht

Meer dan een jaar fungeerde het niveau rond €5,50 als een belangrijke weerstand. Gezien ons eerder afgegeven koopadvies waren we blij dat het aandeel eind vorig jaar eindelijk door de (psychologische) barrière brak; een bewijs dat het advies nog geldig is. Intussen zwalkt de koers en wordt de oplopende steunlijn getest. Wij verwachten dat het aandeel vanaf dit niveau gaat opveren.

Aegon

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.