DAX heeft stijgend trendkanaal verlaten - BeleggersBelangen.nl

Updates

Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Opinie Harry Geels, 24 mrt 16:00

DAX heeft stijgend trendkanaal verlaten

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden

De DAX heeft eind januari het stijgend trendkanaal verlaten dat begin van 2016 was ontstaan. Dat is op zich nog geen reden voor een verkoopsignaal. Daarvoor zijn bevestigingen nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een nieuw patroon van toppen en bodems of in de vorm van een doorbraak door belangrijke steunlijnen. Dat is vooralsnog niet aan de orde.

Steun essentieel voor DAX

Er heeft zich inmiddels belangrijke steun gevormd net onder de 20.000 punten. Hier stopte de laatste correctie, min of meer op gelijk niveau als de bodem van 2017. Om de opwaartse trend intact te houden, is het belangrijk dat deze steun standhoudt. Er ligt nu weerstand op 12.600. Hier stokte het laatste herstel en vlak erboven ligt tevens de weerstand van het 40-weeks gemiddelde. Dat geeft een indicatie voor de langetermijntrend.

DAX

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.