Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
image description
Opinie Harry Geels, 24 mrt 2018 15:00

Aanval AEX op weerstand mislukt

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen

Nadat de AEX uit de stijgende wigformatie zakte, is de koers in een zijwaartse beweging terechtgekomen. Er is steun op 515 en weerstand net onder de 540. Vorige week waagde de AEX een nieuwe aanval op de weerstand, maar die mislukte. Daardoor wint het zijwaartse platformpje dat zich nu heeft gevormd aan belangrijkheid.

Nog steeds kans op doorbraak AEX

In de technische analyse geldt dat een patroon steeds betrouwbaarder wordt naarmate het langer standhoudt en meerdere malen met succes wordt getest. Maar breekt de index naar boven door, dan kan de koers weer verder omhoog. In eerste instantie is er dan weerstand bij de vorige top op 573. Zakt de koers door de onderkant van het platformpje, dan is er nog belangrijke steun op 505. Pas als de koers verder daalt is de opwaartse trend definitief verlaten.

AEX

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.