Updates

Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
Aandelen Nederland

SBM Offshore

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
kopen
Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Kiadis Pharma

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
image description
Opinie Johan Brinkman, 23 mrt 2018 09:00

Philips Lighting, TomTom en vijf andere Nederlandse aandelen in een negatieve spiraal

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Op basis van technische analyse hebben wij recent Philips Lighting, TomTom en andere vijf Nederlandse aandelen getraceerd die in onze ogen in een negatieve spiraal zitten.

Deze fondsen komen voor op een van de lange lijsten met verkooptips die Beleggers Belangen wekelijks op donderdag publiceert.

Twaalf maanden

De verkooptips worden wekelijks gegeven in verschillende categorieën met een beleggingshorizon van twaalf maanden.

Twee dozijn

Gisteren publiceerden wij in de categorie technische analyse twaalf Nederlandse aandelen waarvan we de seinen op rood zien staan.

Kennismaken

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele verkooptips van die week een dag later ook voor hen open.

VANDAAG: PHILIPS LIGHTING, TOMTOM EN VIJF ANDERE NEDERLANDSE AANDELEN IN EEN NEGATIEVE SPIRAAL

Accell
Accell gebukt onder aanhoudende verkoopdruk (15 februari 2018)
In de koersgrafiek van Accell is sinds het voorjaar van 2017 verkoopdruk zichtbaar. Eind vorig jaar werd hierdoor al de stijgende steunlijn, getrokken onder de laatste bodems, neerwaarts doorbroken.

Acomo
Acomo in negatieve spiraal (28 februari 2018)
Acomo laat een snel verslechterend technisch beeld zien. Vooral teleurstellend is de recente val onder het steunniveau op €23,50. Daarmee komt het aandeel in een negatieve spiraal terecht, met lagere toppen en bodems.

Philips Lighting
Philips Lighting verspeelt kansen (15 maart 2018)
Philips Lighting verdient geen houdadvies meer. Dit vanwege het neerwaarts trendkanaal dat zich het afgelopen jaar heeft gevormd. Nadat de koers halverwege 2017 door de stijgende steunlijn was gezakt, vormde zich een symmetrisch dalend trendkanaal.

KPN
KPN heeft last van malaise in telecomsector (20 februari 2018)
Technisch gezien presteert de telecomsector niet goed en dat is ook te merken aan de koersbeweging van KPN. KPN heeft last van de malaise en is uit het stijgende trendkanaal gezakt.

Stern
Stern voltooit hoofd-en-schoudersformatie (15 februari 2018)
Stern heeft recent een duidelijk verkoopsignaal afgegeven door een hoofd-en-schoudersformatie te voltooien. Bij dit patroon wordt een hogere top gevolgd door een lagere top, meestal ter hoogte van de linkerschouder.

TomTom
TomTom zet alle signalen op rood (15 februari 2018)
TomTom toont een verslechterd technisch beeld. In oktober vorig jaar zakte de koers door de stijgende steunlijn. Daaraan voorafgaand had het aandeel een patroon van gelijkblijvende toppen ingezet.

Unibail Rodamco
Unibail-Rodamco krijgt nieuw koersdoel (15 februari 2018)
Unibail-Rodamco kon lange tijd standhouden boven de horizontale steun van €203,50. Maar de koers van het vastgoedaandeel is daar nu onder gezakt, met alle gevolgen van dien voor het advies.