Updates

Aandelen Internationaal

Nestlé

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Sligro

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Danone

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Pharming

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

AkzoNobel

Advies
kopen
image description
Technische Analyse Harry Geels, 23 mrt 14:00

Goldman Sachs bekrachtigt stijgende trend

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Goldman Sachs heeft al sinds de zomer van 2016 een koopadvies. En niet voor niets: het aandeel bevestigde de stijgende trend onlangs opnieuw door af te rekenen met een belangrijke horizontale trendlijn op $255.

Goldman Sachs heeft 2017 gebruikt als springplank voor de recente stijging. Vorig jaar zakte de koers even flink terug, om vervolgens steun te vinden op $211.

Nieuw koersdoel voor Goldman Sachs

Daarna wist het aandeel op te klimmen en de aanval te openen op de weerstand van de vorige top op $255. Met succes, want inmiddels is ook een nieuwe stijgende steunlijn zichtbaar. Tevens is het 40-weeks gemiddelde weer opwaarts gekruld, hetgeen een bevestiging is dat de opwaartse trend inderdaad nog steeds intact is. Het gaat allemaal nog niet van harte, maar zolang de koers boven de horizontale trendlijn op $255 blijft, houden we het aandeel op de kooplijst. Het koersdoel ligt nu op $310.

Goldman Sachs

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.