Updates

Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
Aandelen Nederland

Accell

Advies
houden
Aandelen Nederland

Pharming

Advies
houden
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
Aandelen Nederland

RELX

Advies
houden
Aandelen Nederland

IMCD

Advies
houden
Aandelen Nederland

GrandVision

Advies
kopen
image description
Opinie Johan Brinkman, 22 mrt 2018 09:59

Voor deze twaalf Nederlandse aandelen staan de seinen op rood

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
Aandelen Nederland

Accell

Advies
houden
Aandelen Nederland

Pharming

Advies
houden
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
Aandelen Nederland

RELX

Advies
houden
Aandelen Nederland

IMCD

Advies
houden
Aandelen Nederland

GrandVision

Advies
kopen

Op basis van technische analyse identificeren wij momenteel twaalf Nederlandse aandelen waarvoor met het oog op een beleggingshorizon van twaalf maanden de seinen nu op rood staan.

Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee verkooplijsten op basis van technische analyse voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen.

Volgende week publiceren we het overzicht van onze technische verkooptips van internationale aandelen.

Vandaag het overzicht van onze technische verkooptips van Nederlandse aandelen.

Expliciete adviesverhoging

Deze verkooptips blijven van kracht totdat we op deze website en in onze dagelijkse nieuwsbrief aan de abonnees expliciet een adviesverhoging (naar ‘houden’ of ‘kopen’) melden.

Tevens kunt u voor alle genoemde aandelen speciale alerts instellen, zodat u direct via de e-mail op de hoogte wordt gesteld van eventuele advieswijzigingen op uw favoriete aandelen.

Tot slot publiceren we iedere week een overzicht van de advieswijzigingen in de afgelopen week.

Onverminderd van kracht

De adviezen zijn de geldende adviezen; ze worden voortdurend gemonitord en zijn dus onverminderd van kracht.

De teksten zijn van de datum waarop we voor de laatste keer uitgebreid aandacht aan de fondsen hebben besteed en zijn dus in tegenstelling tot de adviezen soms wel (enigszins) gedateerd.

Hieronder het overzicht van onze technische verkooptips van Nederlandse aandelen.

Accell
Accell gebukt onder aanhoudende verkoopdruk (15 februari 2018)
In de koersgrafiek van Accell is sinds het voorjaar van 2017 verkoopdruk zichtbaar. Eind vorig jaar werd hierdoor al de stijgende steunlijn, getrokken onder de laatste bodems, neerwaarts doorbroken.
Acomo
Acomo in negatieve spiraal (28 februari 2018)
Acomo laat een snel verslechterend technisch beeld zien. Vooral teleurstellend is de recente val onder het steunniveau op €23,50. Daarmee komt het aandeel in een negatieve spiraal terecht, met lagere toppen en bodems.
BAM
BAM vliegt uit de bocht (14 december 2017)
BAM heeft met een explosieve beweging het startschot gegeven voor een nieuwe dalende trend. De afgelopen weken was het technische beeld al kwetsbaar. BAM vliegt uit de bocht.
Beter Bed
Beter Bed toch weer in negatieve spiraal (30 november 2017)
Beter Bed leek eind oktober te ontsnappen aan de negatieve spiraal waarin het aandeel al lange tijd gevangen zat. Met een krachtige opmars doorbrak het de dalende trend. In een mum van tijd is de koopinteresse echter als sneeuw voor de zon verdwenen.
GrandVision
GrandVision op zoek naar dieptepunt (1 februari 2018)
GrandVision ziet het technische beeld snel verslechteren. Maandenlang weerhield het steunniveau rond €20,50 het aandeel van een verdere koersdaling. Dat dit niveau uiteindelijk moest wijken is niet verrassend.
Philips Lighting
Philips Lighting verspeelt kansen (15 maart 2018)
Philips Lighting verdient geen houdadvies meer. Dit vanwege het neerwaarts trendkanaal dat zich het afgelopen jaar heeft gevormd. Nadat de koers halverwege 2017 door de stijgende steunlijn was gezakt, vormde zich een symmetrisch dalend trendkanaal.
KPN
KPN heeft last van malaise in telecomsector (20 februari 2018)
Technisch gezien presteert de telecomsector niet goed en dat is ook te merken aan de koersbeweging van KPN. Het telecombedrijf heeft last van de malaise en is uit het stijgende trendkanaal gezakt.
Stern
Stern voltooit hoofd-en-schouderformatie (15 februari 2018)
Stern heeft recent een duidelijk verkoopsignaal afgegeven door een hoofd-en-schouderformatie te voltooien. Bij dit patroon wordt een hogere top gevolgd door een lagere top, meestal ter hoogte van de linkerschouder.
TomTom
TomTom zet alle signalen op rood (15 februari 2018)
TomTom toont een verslechterd technisch beeld. In oktober vorig jaar zakte de koers door de stijgende steunlijn. Daaraan voorafgaand had het aandeel een patroon van gelijkblijvende toppen ingezet.
Unibail Rodamco
Unibail-Rodamco krijgt nieuw koersdoel (15 februari 2018)
Unibail-Rodamco kon lange tijd standhouden boven de horizontale steun van €203,50. Maar de koers van het vastgoedaandeel is daar nu onder gezakt, met alle gevolgen van dien voor het advies.
Value8

Value8 nog niet interessant (16 november 2017)
Value8 hebben wij meer dan twee jaar geleden van een verkoopadvies voorzien. Beleggers die het aandeel destijds uit de portefeuille hebben gehaald, is veel leed bespaard gebleven

Wereldhave
Wereldhave stelt iedereen teleur (8 februari 2018)
Wereldhave leek vastgeroest binnen een duidelijk gedefinieerde bandbreedte. De bovengrens daarvan lag rond €44,50, terwijl de ondergrens werd gevormd door meerdere koersbodems rond €38,50.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €10,95 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!