Updates

Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Linde

Advies
houden
Aandelen Nederland

Randstad

Advies
houden
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Boskalis Westminster

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Avantium

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Novartis

Advies
houden
Aandelen Nederland

Prosus

Advies
kopen

Actueel advies

Vopak sluit negatief hoofdstuk af

0 0 Leestijd ongeveer

Vopak sluit een moeilijk jaar af en ging ook in 2018 slecht van start. Begin februari noteerde het aandeel zelfs kortstondig op het laagste niveau in meer dan drie jaar. Gelukkig hield het steunniveau rond €34 een definitieve breuk tegen. De laatste weken is sprake van een krachtige opleving. Voor het eerst in meer dan een jaar kwam het aandeel op basis van een weekslotkoers boven het 40-weeks gemiddelde terecht. Ook de dalende weerstandslijn is gebroken.

Nieuw advies voor Vopak

Dat alles maakt het een stuk minder waarschijnlijk dat de dalende trend een vervolg krijgt. Positief is daarnaast dat de MACD-indicator opwaarts is gekruist en de nullijn nadert. Wij denken dat Vopak het negatieve hoofdstuk heeft afgesloten en dat het aandeel in de komende maanden een rustiger en meer zijwaarts gericht koersverloop zal laten zien. Daarbij past een nieuw houdadvies.

Vopak

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.