Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
image description
Opinie Johan Brinkman, 27 feb 2018 09:22

Deze zes aandelen gaven wij recentelijk een koopadvies

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen

Op basis van fundamentele analyse hebben wij recent zes Europese en Amerikaanse aandelen een (hernieuwd) koopadvies gegeven.

Deze fondsen komen voor op een van de lange lijsten met kooptips die Beleggers Belangen wekelijks op maandag publiceert.

De kooptips worden wekelijks gegeven in verschillende categorieën met een beleggingshorizon van twaalf maanden.

Koerswinst

Gisteren publiceerden wij in de categorie fundamentele analyse ons overzicht van veertien aandelen waarvan wij verwachten dat ze het komende jaar koerswinst gaan boeken.

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open.

VANDAAG: DEZE ZES AANDELEN GAVEN WIJ RECENTELIJK EEN KOOPADVIES

Allianz
Allianz laat zich niet van de wijs brengen (19 februari 2018)
Natuurrampen speelden Allianz in 2017 parten. Een dividendverhoging geeft echter aan dat de verzekeraar zich niet door incidentele tegenvallers van de wijs laat brengen.

Facebook
Technologiebedrijven worden vriendelijke reuzen (6 februari 2018)
Het gaat de grote (Amerikaanse) technologiebedrijven voor de wind. Maar door hun sterke positie in de meeste westerse landen, wordt er een steeds sterker beroep gedaan op hun maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Home Depot
Huizenmarkt geeft Home Depot rugwind (21 februari 2018)
Home Depot doet dankzij de bloeiende Amerikaanse huizenmarkt goede zaken en rekent ook dit jaar op een sterke winstgroei. De hypotheekrente moet echter niet te hard oplopen.

Roche
Roche kan twijfel niet wegnemen (6 februari 2018)
Roche presenteerde redelijke jaarcijfers, maar ook een wat conservatieve omzet- en winstprognose voor het lopende jaar. Generieke concurrentie voor het biotechportfolio is de boosdoener.

Vinci
Rooskleurige toekomst voor Vinci (13 februari 2018)
Vinci is vooral bekend van Franse tolpoortjes, maar is veel actiever in bouw en infrastructuur. De jaarcijfers vertoonden groei bij alle onderdelen.

Vodafone
Vodafone valt in derde kwartaal licht tegen (5 februari 2018)
De Britse telecomonderneming Vodafone kende over het derde kwartaal van 2017/’18 met 1,1% een licht tegenvallende autonome omzetgroei. In 2016/’17 was die groei +1,7% geweest.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.