Flow Traders doet gouden zaken - BeleggersBelangen.nl

Updates

Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Advies Michiel Pekelharing, 12 feb 15:49

Flow Traders doet gouden zaken

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

De onrust op de beurs biedt Flow Traders de kans om de omzet flink op te schroeven.

De handelsinkomsten van Flow Traders zijn in het vierde kwartaal met 24% gestegen naar €39,3 mln. Dat is te danken aan sterke groei in Europa en vooral Azië. De ebitda schoot met 74% omhoog naar €13,2 mln en de nettowinst steeg van €5,6 mln naar €7,9 mln.

IJzersterke jaarstart

Een smetje op de resultaten is dat Flow Traders op één handelsdag een klein verlies maakte. Dankzij een behoudend handelssysteem slaagt het bedrijf er bijna altijd in om rode cijfers te vermijden. Door de onrust op de beurzen liggen de handelsinkomsten sinds begin 2018 al hoger dan de €92,8 mln uit het recordkwartaal. Door de ijzersterke jaarstart blijft het koopadvies van kracht.


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Dit artikel kunt u alleen lezen met een (proef)abonnement. U leest Beleggers Belangen vanaf €1,50 per week. Wat krijgt u zoal:

  • Concreet en onafhankelijk beleggingsadvies
  • Direct toepasbare beleggingsinformatie
  • Succesvolle voorbeeldportefeuilles