Updates

Aandelen Nederland

DSM

Advies
houden
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Eurocommercial Prop

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Heineken

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Vopak

Advies
verkopen
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 9 feb 2018 15:00

Procter & Gamble start dalende trend

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Procter & Gamble (PG) heeft zich een jaar lang hoofdzakelijk zijwaarts voortbewogen. De fluctuaties rondom het 40-weeks gemiddelde bleven zonder duidelijke trend. Opvallend was dat tot tweemaal toe de ondergrens rond $86 de verkoopdruk wist op te vangen. Met de meest recente koersdaling is daarvan geen sprake meer. Overduidelijk hebben de verkopers de overhand gekregen en is het $86-niveau gesneuveld.

$75 koersdoel voor Procter & Gamble

Op een termijn van meerdere maanden blijft het aandeel naar verwachting kwetsbaar. Uiteindelijk richt de nieuwe dalende trend zich naar het dieptepunt van begin 2016 rond $75, dat wij als koersdoel hanteren. Ook de onderliggende MACD-indicator spreekt boekdelen met een negatieve kruising onder de nullijn. Procter & Gamble hoort niet meer thuis in een Amerikaanse effectenportefeuille, vandaar een adviesverlaging naar ‘verkopen’.

Procter & Gamble

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.