Updates

Aandelen Internationaal

Lufthansa

Advies
houden
Aandelen Nederland

Air France-KLM

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Intertrust

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Fugro º

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Experian

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 9 feb 2018 15:00

Procter & Gamble start dalende trend

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Procter & Gamble (PG) heeft zich een jaar lang hoofdzakelijk zijwaarts voortbewogen. De fluctuaties rondom het 40-weeks gemiddelde bleven zonder duidelijke trend. Opvallend was dat tot tweemaal toe de ondergrens rond $86 de verkoopdruk wist op te vangen. Met de meest recente koersdaling is daarvan geen sprake meer. Overduidelijk hebben de verkopers de overhand gekregen en is het $86-niveau gesneuveld.

$75 koersdoel voor Procter & Gamble

Op een termijn van meerdere maanden blijft het aandeel naar verwachting kwetsbaar. Uiteindelijk richt de nieuwe dalende trend zich naar het dieptepunt van begin 2016 rond $75, dat wij als koersdoel hanteren. Ook de onderliggende MACD-indicator spreekt boekdelen met een negatieve kruising onder de nullijn. Procter & Gamble hoort niet meer thuis in een Amerikaanse effectenportefeuille, vandaar een adviesverlaging naar ‘verkopen’.

Procter & Gamble

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.