Updates

Aandelen Nederland

Intertrust

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Fugro º

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Experian

Advies
houden
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 9 feb 2018 13:30

General Electric in neerwaartse spiraal

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

General Electric (GE) kenmerkt zich in de weekgrafiek door een sterke neerwaartse spiraal. Sinds het begin van de dalende trend in mei vorig jaar is de beurswaarde nagenoeg gehalveerd. Elke herstelbeweging bleef beperkt in zowel duur als omvang. Voorlopig zien wij geen verandering komen in het huidige technische beeld. Meerdere keren hebben wij het koersdoel neerwaarts aangepast. Het huidige koersdoel ligt op $14, gelijk aan de dieptepunten van 2010 en 2011.

Verbetering General Electric niet in zicht

Vanzelfsprekend presteert het aandeel een stuk slechter dan de breed samengestelde S&P500. Dat blijkt uit het onderste deel van de grafiek. Zowel in deze relatievesterktelijn als de bovenste koersgrafiek zien wij voorlopig geen verbetering komen. Daarom blijft het huidige verkoopadvies van kracht.

General Electric

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.