Updates

Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Advies Peter Schutte, 2 feb 16:03

Manpowergroup overtreft eigen verwachting

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Manpowergroup heeft 2017 goed afgesloten. De geschoonde winst per aandeel ligt boven de eigen prognose. Het uitzendconcern overtreft hiermee de eigen verwachting.

Manpowergroup rapporteert een winst per aandeel over het vierde kwartaal van $3,22. Gecorrigeerd voor een belastingbate komt het onderliggende cijfer uit op $2,12. Dat ligt boven de eigen prognose van $2,01-2,10. De omzet steeg met 7%. Dat is iets lager dan in het kwartaal ervoor.

Winstnemingen

Voor het eerste kwartaal van 2018 voorspelt Manpowergroup een winst per aandeel van $1,60-$1,68. Dit is inclusief $0,20 belastingvoordeel en $0,15 valutaire meewind. Vorig jaar werd in het eerste kwartaal $1,07 per aandeel verdiend. Ondanks de verwachte verdere groei namen beleggers winst. Bij een k/w van 17 blijven bij een houdadvies

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!