Updates

Aandelen Nederland

Neways

Advies
houden
Aandelen Nederland

Alfen

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Fugro º

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Kendrion

Advies
houden
Aandelen Nederland

Unibail-Rodamco Westfield

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Linde

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Nestlé

Advies
kopen

Actueel advies

Intel heeft de wind in de rug

0 0 Leestijd ongeveer

Intel (INTC) bevestigt het positieve trendbeeld. Wij werden in oktober al enthousiast toen het aandeel in staat bleek om de zware weerstand rond $38 te doorbreken. Dat gebeurde op een explosieve manier, waarna in november en december de rust wat terugkeerde. Inmiddels heeft het aandeel het door ons gestelde koersdoel op $50 bereikt. Desondanks rekenen wij in de komende maanden op hogere koersniveaus, met een nieuw koersdoel op $55. Daarna ligt de weg vrij naar het oude hoogtepunt uit 2000 rond $75.

Correctie Intel niet waarschijnlijk

Correcties zijn altijd een natuurlijk onderdeel van de stijgende trend, maar die hangen vooralsnog niet in de lucht. Intel misstaat niet als onderdeel van een Amerikaanse beleggingsportefeuille. Daarom brengen wij ons koopadvies nogmaals onder de aandacht.

Intel

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.