Updates

Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accell

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 2 feb 13:30

Intel heeft de wind in de rug

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Intel (INTC) bevestigt het positieve trendbeeld. Wij werden in oktober al enthousiast toen het aandeel in staat bleek om de zware weerstand rond $38 te doorbreken. Dat gebeurde op een explosieve manier, waarna in november en december de rust wat terugkeerde. Inmiddels heeft het aandeel het door ons gestelde koersdoel op $50 bereikt. Desondanks rekenen wij in de komende maanden op hogere koersniveaus, met een nieuw koersdoel op $55. Daarna ligt de weg vrij naar het oude hoogtepunt uit 2000 rond $75.

Correctie Intel niet waarschijnlijk

Correcties zijn altijd een natuurlijk onderdeel van de stijgende trend, maar die hangen vooralsnog niet in de lucht. Intel misstaat niet als onderdeel van een Amerikaanse beleggingsportefeuille. Daarom brengen wij ons koopadvies nogmaals onder de aandacht.

Intel

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.