Updates

Aandelen Nederland

Intertrust

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Fugro º

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Experian

Advies
houden
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 1 feb 2018 13:30

ICT Group pakt de goede draad weer op

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

ICT Group kwam in november 2015 op ons radarscherm met een vers koopadvies. De stijgende trend heeft sindsdien meerdere keren een lange pauze gekend, maar is op geen enkel moment in gevaar geweest. Al meer dan twee jaar beweegt het aandeel boven het 40-weeks gemiddelde. Wij verwachten dat dit voorlopig zo blijft. Vooral omdat de stijgende trend recent een nieuwe impuls heeft gekregen. Het geeft ons vertrouwen dat de recente koerssprong gepaard is gegaan met bovengemiddelde omzetten, zoals blijkt uit het onderste deel van de grafiek.

ICT Group op weg naar €18

Met alle signalen op groen ligt in de komende maanden een opmars naar het koersdoel op €18 in het verschiet. Dit positieve scenario komt pas in gevaar onder €13. In dat geval zal het aandeel zijn weggezakt onder de oplopende steunlijn en de gemiddeldelijn. Voorlopig zien wij dat niet gebeuren en daarom zeggen wij voor ICT Group opnieuw: ‘kopen’.

ICT Group

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.