Updates

Aandelen Internationaal

Sanofi

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
houden
Aandelen Nederland

Prosus

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Linde

Advies
houden
Aandelen Nederland

Randstad

Advies
houden
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Boskalis Westminster

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Avantium

Advies
verkopen

Schlumberger maakt indruk met koersexplosie

0 0 Leestijd ongeveer

Schlumberger (SLB) heeft in korte tijd een ferme draai gemaakt in het technische beeld. Medio december schreven wij nog dat de dalende trend nog steeds actief was, ondanks hoopgevende signalen. Hoop heeft het gewonnen van angst en Schlumberger breekt met een krachtige beweging de dalende trend. Het maakt vooral indruk dat het aandeel het 40-weeks gemiddelde en de dalende trendlijn in één keer heeft overwonnen. Inmiddels schiet de beurskoers zelfs door tot boven de weerstand rond $75. Daarmee is de dalende trend nu echt tot een einde gekomen.

Zijwaartse tot hogere koersen voor Schlumberger

Mogelijk houdt het positieve momentum in de komende weken nog aan, zeker gelet op de positieve kruising van de MACD-indicator boven de nullijn. Zijwaartse tot hogere koersen zijn nu het meest waarschijnlijk. Omdat de koersexplosie nog vers is, beperken wij de adviesverhoging vooralsnog tot ‘houden’.

Schlumberger

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.