Updates

Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 12 jan 12:30

Roche keert tij in positieve richting

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Roche kenmerkte zich nog niet zo lang geleden door een negatief trendbeeld. Eind november liet de weekgrafiek nog een duidelijk dalende trend zien. Het daaropvolgende herstel classificeerden wij in eerste instantie als een tegenbeweging binnen de dalende trend. Nu het aandeel boven het 40-weeks gemiddelde is uitgebroken verandert dat. De doorbraak is een krachtig signaal dat de koopinteresse in het aandeel terugkeert. Ook positief is dat de MACD-indicator voor het eerst in maanden weer boven de nullijn uitkomt.

Opwaardering voor Roche

Het gevaar van een onmiddellijke koersdaling geweken. Zijwaartse tot hogere koersen zijn in de komende maanden waarschijnlijk. Of dat leidt tot een nieuwe stijgende trend valt nog te bezien. Maar in ieder geval rechtvaardigt de verbetering van het technische beeld een adviesverhoging naar ‘houden’.

Roche

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.