Updates

Aandelen Nederland

Accsys

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Beter Bed

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Goldman Sachs

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASMI

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Neways

Advies
houden

Actueel advies

Facebook geconfronteerd met dreigende koersdruk

0 0 Leestijd ongeveer

Facebook (FB) is een schoolvoorbeeld dat trends langer aanhouden dan vooraf wordt gedacht. Al meer dan vier jaar bevindt het aandeel zich in een structureel patroon van hogere toppen en bodems. Natuurlijk vinden tussentijdse correcties plaats, zoals ook op dit moment. De stijgende trend oogt momenteel vermoeid en dat kan in de komende weken voor koersdruk zorgen. Aanwijzingen daarvoor zijn de recente afkeer van de bovenkant van het trendkanaal en de negatieve kruising van de MACD-indicator.

Verdere terugval Facebook mogelijk

Een verdere terugval in de komende weken is zeker mogelijk, waarbij de onderkant van het trendkanaal rond $155 een uiterste vangnet vormt. Of het zover komt is maar zeer de vraag, gelet op de sterke langjarige trend. Daarom staat het koopadvies voorlopig niet ter discussie.

Facebook

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.