Updates

Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden

Actueel advies

Vinci op weg naar koersdoel op €90

0 0 Leestijd ongeveer

Vinci laat een uiterst gezond technisch beeld zien. Dat is al het geval sinds februari dit jaar toen het aandeel boven de weerstand rond €70 wist te breken.

In september overwon Vinci opnieuw een belangrijke hindernis met de doorbraak boven €80. Sindsdien beweegt het aandeel comfortabel naar hogere niveaus. Wij zien daarin voorlopig geen verandering komen en verwachten dat het koersdoel op €90 binnen hooguit enkele maanden wordt bereikt.

Advies Vinci gehandhaafd

Spelbrekers voor dit scenario doemen pas op als het aandeel onder €80 terechtkomt. In dat geval zijn het horizontale steunniveau en het 40-weeks gemiddelde in neerwaartse richting gebroken. Waarschijnlijker is het dat eventuele correcties juist worden opgevangen door dit steunniveau, waarna de stijgende trend een vervolg krijgt. Voorlopig zien wij dan ook geen grote risico’s voor het huidige gezonde technische beeld. Daarom herhalen we het koopadvies.

Vinci

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.