Updates

Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

AB Inbev

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Allianz

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
kopen
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 8 dec 2017 09:00

Gilead maakt het (nog) niet waar

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Gilead Sciences (GILD) bevindt zich op een interessant punt. Na de initiële start van de stijgende trend in september is het aandeel flink teruggevallen. Voorlopig worden onze positieve verwachtingen nog niet waargemaakt. Wel lijkt de correctie te worden opgevangen door het steunniveau rond $75. Daar bevindt zich het 40-weeks gemiddelde dat als bewegende steunlijn dienstdoet.

Uitstekend instappunt

Wij verwachten in de komende weken dan ook een verdere opleving van het aandeel naar het hoogtepunt van dit jaar rond $85. Op een termijn van meerdere maanden tot een jaar moet het mogelijk zijn om het hoogtepunt van 2016 op $102 te bereiken. Gilead Sciences behoudt een positief perspectief en biedt op het huidige koersniveau een uitstekend instappunt. Een goede reden om het koopadvies te herhalen.

Gilead

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.