Updates

Aandelen Nederland

BinckBank

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
image description
Opinie Redactie Beleggers Belangen, 5 dec 2017 16:27

Evenementen 2018

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

BinckBank

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden

Beleggers Belangen organiseert in 2018 interessante bijeenkomsten, exclusief voor u als abonnee. We organiseren niet één, maar twee lezersavonden. Dit alles krijgt u in 2018 extra bij uw abonnement. Er zijn geen kosten aan verbonden!

LEZERSAVONDEN
Op de lezersavonden geven onze beleggingsexperts informatie over onze actuele Nederlandse en buitenlandse beleggingsadviezen, de laatste aan- en verkopen van onze zes voorbeeldportefeuilles en de actuele ontwikkelingen en vooruitzichten op het gebied van aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en ETF’s.

ONLINE SEMINARS
In 2018 kunt u ook twee online seminars volgen, één in maart en één in oktober. Tijdens deze interactieve seminars leggen twee van onze beleggingsexperts uit hoe u met beleggen kunt beginnen, hoe u een portefeuille kunt opbouwen, hoe u van onze adviezen en tips gebruik kunt maken en hoe u de risico’s van beleggen kunt verminderen. De webinars zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde beleggers. Tot slot zullen de meest actuele beleggingsthema’s aan de orde komen.

VIDEOCHATSESSIE
Tijdens de videochatsessies kunnen abonnees via de computer live vragen stellen aan onze beleggingsexperts en beheerders van onze voorbeeldportefeuilles over Nederlandse en buitenlandse aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en ETF’s en uiteraard de laatste aan- en verkopen in onze zes voorbeeldportefeuilles.

INSCHRIJVING
De inschrijving gaat ongeveer een maand voor de bijeenkomst open. Dan zullen we ook bekendmaken welke beleggingsspecialist de bijeenkomst zal verzorgen. U wordt op de hoogte gebracht als u zich kunt inschrijven voor de bijeenkomsten.

AGENDA 2018

15 november – Lezersavond: Inschrijven >>


AGENDA 2019

17 januari – Videochatsessie
14 maart –
Videochatsessie

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!