Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Marel

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Accsys

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Beter Bed

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Goldman Sachs

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASMI

Advies
kopen

Petrobras verdient opwaardering

0 0 Leestijd ongeveer

Petrobras (PBR) toont de laatste maanden een gestage verbetering van het technische beeld. Recent nam het aandeel een belangrijke horde in de vorm van de weerstand rond $10,50. Deze doorbraak kwam niet met veel overtuiging tot stand, maar de feiten zijn er niet minder om. Ook de positief gekruiste MACD-indicator wijst op een opwaarts momentum. Daarom verwachten wij dat Petrobras aan de vooravond staat van een nieuwe stijgende trend. In de komende weken tot maanden betekent dat naar alle waarschijnlijkheid hogere koersniveaus.

Koersdoel op $14

Een eerste richtpunt is de top van 2016 op $12, maar uiteindelijk hebben wij hogere niveaus in het vizier. Het koersdoel ligt op $14. Een eventuele correctie tot onder het uitbraakniveau op €10,50 brengt daarin geen verandering, zolang het aandeel maar boven $9,50 blijft handelen. Een nieuw koopadvies is een feit.

Petrobras

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.