Updates

Aandelen Nederland

BAM

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
Aandelen Nederland

ICT Group

Advies
houden
Aandelen Nederland

Heijmans

Advies
houden
Aandelen Internationaal

General Electric

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Avantium

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Aegon

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 17 nov 2017 13:00

Petrobras verdient opwaardering

0 0 Leestijd ongeveer

Petrobras (PBR) toont de laatste maanden een gestage verbetering van het technische beeld. Recent nam het aandeel een belangrijke horde in de vorm van de weerstand rond $10,50. Deze doorbraak kwam niet met veel overtuiging tot stand, maar de feiten zijn er niet minder om. Ook de positief gekruiste MACD-indicator wijst op een opwaarts momentum. Daarom verwachten wij dat Petrobras aan de vooravond staat van een nieuwe stijgende trend. In de komende weken tot maanden betekent dat naar alle waarschijnlijkheid hogere koersniveaus.

Koersdoel op $14

Een eerste richtpunt is de top van 2016 op $12, maar uiteindelijk hebben wij hogere niveaus in het vizier. Het koersdoel ligt op $14. Een eventuele correctie tot onder het uitbraakniveau op €10,50 brengt daarin geen verandering, zolang het aandeel maar boven $9,50 blijft handelen. Een nieuw koopadvies is een feit.

Petrobras

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.