Updates

Aandelen Nederland

Euronext

Advies
houden
Aandelen Nederland

SIF

Advies
houden
Aandelen Nederland

Eurocommercial Prop

Advies
houden
Aandelen Nederland

Corbion

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Kendrion

Advies
houden
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
kopen
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 10 nov 2017 14:00

Philip Morris maakt verwachtingen niet waar

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Philip Morris (PM) begon dit kalenderjaar uitstekend met een krachtige doorbraak boven $104. De opmars daarna naar het historische hoogtepunt boven $120 was geen verrassing. Dit was eenvoudigweg een voortzetting van de stijgende trend. Helaas is het daarbij gebleven. Vooral de koersval onder het 40-weeks gemiddelde stelt ons teleur. Recent viel het aandeel zelfs terug onder de eerder genoemde grens op $104. Dat alles lijkt in niets op een stijgende trend.

Nieuw evenwicht

Blijkbaar is de koopinteresse onder beleggers weggevallen. Hogere koersniveaus liggen voorlopig niet in het verschiet. In de komende weken zal een nieuw evenwicht moeten ontstaan tussen vraag en aanbod. Daaruit volgt dan een meer zijwaarts gericht koerspatroon. Concluderend: met dit minder interessante perspectief voor ogen verlagen wij het advies naar ‘houden’.

Philip Morris

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.