Updates

Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

AB Inbev

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Allianz

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
kopen
image description
Technische Analyse René van Mourik, 3 nov 2017 09:30

ASML op weg naar mogelijke correctie

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

ASML gaat mogelijk een correctie tegemoet, en dat zou een goed moment zijn voor spijtoptanten om het aandeel alsnog in hun portefeuille op te nemen. Sinds begin 2016 laat de weekgrafiek een opeenvolging van hogere toppen en bodems zien. Dit resulteert in een opwaarts gericht trendkanaal. Momenteel bevindt het aandeel zich aan de bovenkant daarvan. Dat kan erop duiden dat het tijd wordt voor ASML om wat gas terug te nemen. Met andere woorden: een correctie in de trend wordt aannemelijk.

Geen grote gevolgen voor ASML

Zolang deze correctie zich maar afspeelt binnen de grenzen van het trendkanaal zal dit geen grote invloed hebben. Relatief ten opzichte van de AEX en in de maandgrafiek is er sprake van een zeer sterk opwaarts gerichte trend. Overbodig te zeggen dat ons advies ‘kopen’ blijft.

ASML

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.