Updates

Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

AB Inbev

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Allianz

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
kopen
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 20 okt 2017 15:30

Wal-Mart nadert koersdoel in hoog tempo

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Wal-Mart (WMT) staat al sinds eind april op onze kooplijst. Toen wisten beleggers het aandeel boven de weerstand rond $74 te tillen. Wal-Mart geeft sindsdien een klassiek vervolg aan de stijgende trend. Een eerste correctie vond steun op het $74-niveau, waarna de stijgende trend zich ongestoord voortzette. Recent kreeg het aandeel een nieuwe impuls, en daarmee komt het destijds geformuleerde koersdoel op $90 ineens rap dichterbij.

Alle seinen staan op groen

Wij verwachten dat het nog slechts een kwestie van weken is voordat het koersdoel – het hoogtepunt van 2015 – wordt geëvenaard. Alle indicatoren van de technische analyse staan op groen. Zo wijst het 40-weeks gemiddelde in opwaartse richting en is de MACD-indicator positief gekruist. Er is daarom maar één conclusie mogelijk: het is en blijft ‘kopen’.

Wal-Mart

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.