Updates

Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden

Updates

Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Opinie Lotte van Winsen, 6 okt 2017 13:36

Populair deze week: Deze 9 aandelen kampen met grote neerwaartse risico’s

0 0 Leestijd ongeveer

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Onder andere, ‘Deze negen aandelen kampen met grote neerwaartse risico’s’.

Betaalde artikelen:

1. Deze negen aandelen kampen met grote neerwaartse risico’s
Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze Technische Analyse-verkooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor internationale aandelen. Vandaag het overzicht van onze technische verkooptips van negen aandelen: Europese en Amerikaanse.
Lees meer

 

2. 15 internationale aandelen om te kopen
Elke week plaatsen wij op de website van Beleggers Belangen een overzicht van onze kooptips voor aandelen. Bij toerbeurt zijn dat de kooptips voor Nederlandse aandelen op grond van fundamentele analyse, internationale aandelen met een fundamenteel koopadvies, kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van technische analyse, en tot slot buitenlandse aandelen die wij technisch gezien van het label ‘kopen’ hebben voorzien. Nu is het de beurt aan onze fundamentele kooptips voor internationale aandelen. Lees meer

 

3. Nederlandse aandelen met een koopadvies
Elke week plaatsen wij op de website van Beleggers Belangen een overzicht van onze kooptips voor aandelen. Bij toerbeurt zijn dat de kooptips voor Nederlandse aandelen op grond van fundamentele analyse, internationale aandelen met een fundamenteel koopadvies, kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van technische analyse, en tot slot buitenlandse aandelen die wij technisch gezien van het label ‘kopen’ hebben voorzien. Nu is het de beurt aan onze fundamentele kooptips voor internationale aandelen. Lees meer

 

4. Dividend, groot, groter, grootst
Het is een bekend gegeven dat niet alleen de beste maar ook de grootste dividendbetalers afkomstig zijn uit de Verenigde Staten. Hoe groter de totale dividendsom, hoe kleiner normaal gesproken de kans dat het dividend fors wordt verhoogd. We nemen Microsoft als voorbeeld.
Lees meer

5. Voor deze elf aandelen staan de seinen nog altijd op rood
Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee verkooplijsten voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Vandaag het overzicht van onze technische verkooptips van Nederlandse aandelen.
Lees meer

 

Gratis artikelen:

1.Vijf verse verkoopadviezen

Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze technische verkoopadviezen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een met Nederlandse verkoopadviezen en een met Amerikaanse en Europese aandelen met een verkoopadvies. Gisteren publiceerden wij: Voor deze elf aandelen staan de seinen nog altijd op rood. Om niet-abonnees met onze aanbevelingen te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele verkooptips van die week een dag later ook voor hen gratis beschikbaar. Vandaag: Vijf verse verkoopadviezen.
Lees meer

 

2. Populair deze week: Nederlandse aandelen met een koopadvies
Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Onder andere, ‘Nederlandse aandelen met een koopadvies’.
Lees meer

 

3. Column: pas op met beleggen in lithium
Beleggers hebben het afgelopen jaar nadrukkelijk oog gekregen voor de aanstaande revolutie in de auto-industrie. Fossiele brandstoffen zullen steeds meer plaatsmaken voor elektriciteit, en verschillende landen hebben al data bepaald waarop benzine- en dieselauto’s niet meer verkocht mogen worden. In 2025 is Noorwegen het eerste land waar het verbod van kracht wordt.
Lees meer

 

4. De week die komen gaat: onze persoonlijke kooptips
Wekelijks blikken we vooruit op de week die komen gaat. In ons omslagartikel staan de persoonlijke aandelentips van onze redacteuren centraal. Elk kwartaal delen zij hun tips met de lezers. De aandacht gaan natuurlijk vooral uit naar de rendementen plus eventuele nieuwe aanbevelingen.
Lees meer

 

5. Deze Franse aandelen blijven onder Macron koopwaardig
De Franse aandelen van bouwbedrijf Vinci en luxeproducent LVMH blijven ook onder het nieuwe Franse élan met president Emmanuel Macron koopwaardig.
Lees meer

 


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.