Updates

Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Pharming

Advies
houden
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 6 okt 2017 15:00

Kendrion onvermoeibaar naar nieuwe hoogten

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Kendrion bevindt zich al meer dan een jaar in een stijgende trend. Sinds de start daarvan is het aandeel niet meer onder het 40-weeks gemiddelde geweest. En dat is positief. Vooralsnog bespeuren wij geen enkel teken van vermoeidheid. Daarom kan Kendrion in de komende maanden de weg omhoog vervolgen. Wij hebben destijds het koersdoel op €40 gesteld, en dat niveau is zonder meer haalbaar.

Kendrion kan correctie hebben

Zelfs een beperkte correctie doet niets af aan het positieve trendbeeld. Rond €33 is een stevig vangnet te vinden, dat wordt gevormd door de combinatie van het 40-weeks gemiddelde en de stijgende steunlijn. Beleggers die wachten op een correctie stappen in op een lager niveau, maar missen wellicht de boot. Daarom brengen wij ons koopadvies nogmaals met overtuiging onder de aandacht.

 


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.