Updates

Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Pharming

Advies
houden
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 5 okt 2017 13:40

Heineken moet verkoopdruk kunnen weerstaan

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Heineken kent over het algemeen positief technisch beeld, maar het aandeel speelt wel met vuur. In mei begon Heineken aan een stijgende trend, na een doorbraak boven de grens rond €85. Maar inmiddels zijn beleggers van het eerste uur weer terug bij af. Sterker nog, de huidige beurskoers (€83,65) beweegt zelfs iets onder het €85-niveau. Veel meer speelruimte heeft de stijgende trend niet.

Risico’s liggen op de loer

Een uiterste vangnet is het 40-weeks gemiddelde dat momenteel rond €82,50 beweegt. Een val daaronder maakt direct een einde aan het positieve technische beeld. Dat risico is aanwezig, gelet op de negatieve kruising van de MACD-indicator. Toch houden wij vast aan het positieve scenario: wij gaan ervan uit dat de stijgende trend uiteindelijk sterker is dan de actuele verkoopdruk. Vooralsnog zien wij onvoldoende aanleiding om te morrelen aan ons koopadvies.


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.