Updates

Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Pharming

Advies
houden
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 28 sep 2017 16:45

Philips bevestigt stijgende trend

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Philips laat zijn spierballen zien met een stijgende trend die al aanhoudt sinds augustus vorig jaar. Wel lastte de stijgende trend van mei tot en met augustus dit jaar een pauze in. Er was toen sprake van een balans tussen vraag en aanbod. Vaak eindigt een periode van evenwicht met een uitbraak in de richting van de voorafgaande trend. Daarom is de recente koerssprong in noordelijke richting een logisch vervolg. Hoopgevend is verder dat de MACD-indicator weer een positieve kruising laat zien, wat een aanwijzing is van een toenemend opwaarts momentum.

Koersdoel in het vizier

Wij verwachten dat Philips zijn opmars de komende weken voortzet; uiteindelijk naar het koersdoel op €40. Eventuele correcties naar het niveau van de steunlijn rond €32 bieden een goedkoop instappunt. Alle reden om het bestaande koopadvies te herhalen.

 


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.