Updates

Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accell

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 21 sep 2017 12:15

ASMI houdt het hoofd boven water

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

ASMI brak eind december boven de weerstand rond €40 uit. In de maanden daarna heeft de stijgende trend niet meer achterom gekeken. De kunst is nu om in te schatten of er nog meer koerswinst in het verschiet ligt. Wij zijn geneigd deze vraag met ‘ja’ te beantwoorden.

ASMI houdt stijgende trend in stand

De correctie in de periode juni tot en met augustus was een gezonde reactie op de scherpe koersstijging in de maanden daarvoor. Ternauwernood is de weekgrafiek een slot onder het 40-weeks gemiddelde bespaard gebleven, waardoor de stijgende trend wist te overleven.

Momenteel vindt een eerste herstel plaats en wij verwachten dat dit doorzet naar minimaal het hoogtepunt van dit jaar rond €57. Op een termijn van meerdere maanden houden wij vast aan het lang geleden gedefinieerde koersdoel op €60. Vanzelfsprekend blijven we bij ons eerdere koopadvies.

 


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.