Updates

Aandelen Nederland

Aegon

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Intertrust

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ForFarmers

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Curetis

Advies
verkopen
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 31 aug 2017 14:17

Stern nadert moment van de waarheid

0 0 Leestijd ongeveer

Actueel advies

Stern beleefde in januari met de doorbraak boven €20 een goede start van dit kalenderjaar. Het destijds door ons geformuleerde koersdoel op €23 werd al in april bereikt. Sindsdien zit de klad in de beurskoers. De laatste weken is zelfs sprake van een flinke correctie tot onder het 40-weeks gemiddelde. Een lichte schade aan het technische beeld valt dan ook niet te ontkennen. Belangrijker voor ons is dat het aandeel is teruggevallen tot het oude uitbraakniveau rond €20. Vaak dienen oude weerstanden als nieuwe steun.

Voor Stern is nu het moment van de waarheid aangebroken. Wij zetten in op een terugkeer van de koopinteresse en een opleving van de koers. Daarmee blijven de stijgende trend en het bestaande koopadvies ternauwernood overeind. Dat verandert bij een overtuigende val onder €20.

 


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.