Updates

Aandelen Internationaal

AB Inbev

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Allianz

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
kopen
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 31 aug 2017 14:47

SIF zakt ver weg

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

SIF beleeft tot nu toe een manisch depressief 2017. Al in de eerste week van dit kalenderjaar begon het aandeel aan een sterke opmars, die uiteindelijk zorgde voor een hoogtepunt in maart rond €25. Niets wees er toen op dat na deze manie een depressie zou volgen. Inmiddels is het aandeel weggezakt tot onder het 40-weeks gemiddelde en ook tot onder de oplopende steunlijn. Daarmee is het technische beeld beschadigd geraakt en heeft SIF de stijgende trend vaarwel gezegd.

In de komende weken zullen vraag en aanbod opnieuw met elkaar in balans moeten komen. Voor het zover is, ligt het gevaar van een verdere koersdaling op de loer. Voor nu laten we het bij een adviesverlaging naar ‘houden’. Bij een verdere verzwakking van het technische beeld sluiten wij verdere stappen niet uit.

 


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.