Updates

Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Allianz

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Heijmans

Advies
houden
Aandelen Nederland

Ajax

Advies
verkopen
image description
Opinie Erik Klooster, 22 aug 2017 11:02

Gratis: de triple A onder de techreuzen

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Allianz

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Heijmans

Advies
houden
Aandelen Nederland

Ajax

Advies
verkopen

Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze kooptips voor internationale aandelen op basis van technische analyse. Volgende week alle Nederlandse aandelen die wij op grond van fundamentele analyse aanbevelen.

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open. De selectie van deze week bestaat uit drie Amerikaanse techreuzen.

Alphabet
Alphabet heeft kers op de taart in zicht (21 juli)
Alphabet viert waarschijnlijk in oktober het tweejarig bestaan van de huidige stijgende trend. We zijn niet bang voor een vroegtijdig einde van de feestvreugde, en verheugen ons al op de kers op de taart: het koersdoel op $1000 dat Alphabet binnenkort vast en zeker bereikt.

Amazon
Amazon breekt door $1000-grens (8 juni)
Amazon toont een schoolvoorbeeld van een duurzame stijgende trend. Recent heeft het aandeel ook nog eens de psychologische $1000-grens doorbroken. Beleggers van het eerste uur zien met een aankoopkoers van $375 een interessante papieren winst.

Apple
Apple goed op weg naar koersdoel op $200 (11 augustus)
Apple startte in oktober vorig jaar met de huidige stijgende trend. De weekgrafiek laat een overtuigend patroon zien van hogere toppen en bodems, plus een opwaarts gericht 40-weeks gemiddelde.

                                           Lees ook: Deze 47 Nederlandse aandelen geven wij een TA-kooptip


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.