Updates

Aandelen Internationaal

Goldman Sachs

Advies
kopen
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
houden
image description
Advies Hildo Laman, 26 jul 2017 13:57

ASMI zakt ondanks hogere omzet

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Goldman Sachs

Advies
kopen
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
houden

ASMI wacht een moeilijk derde kwartaal, maar die tegenslag is tijdelijk.

De omzet van ASMI lag in het tweede kwartaal 45,6% hoger. In het derde kwartaal zal weer minder omgezet worden. Beleggers hadden gezien de negatieve koersreactie meer verwacht, maar wij vinden dat wat overdreven. Volgens ASMI zal de omzet in de totale tweede jaarhelft hoger liggen dan in de eerste helft. Er is dus geen sprake van een serieuze achteruitgang. We verhogen onze wpa-taxatie voor dit jaar naar €4,39 (van 2,50) vanwege een boekwinst op ASM Pacific. Zonder deze bate was onze taxatie €3,30 geweest. Voor volgend jaar verhogen we onze taxatie naar €3,00, van €2,60. Het advies blijft ‘kopen’.

Lees ook: Koersdaling Refresco na overname Cott


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!