Updates

Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden

Actueel advies

Ordina toont afwijkend beeld

0 0 Leestijd ongeveer

Ordina heeft tot nu toe een moeilijk 2017. In tegenstelling tot het merendeel van de Nederlandse aandelen kijken beleggers dit jaar bij Ordina tegen een verlies aan. Het technische beeld oogt niet fraai. De weekkoersen hangen onder het 40-weeks gemiddelde, dat zelf een neerwaarts verloop kent. Daarentegen geeft de onderliggende MACD-indicator met een licht positieve kruising aan dat het neerwaartse momentum is afgenomen.

Per saldo is sprake van een neutraal technisch beeld. In de komende weken verwachten wij dat het aandeel zich verder stabiliseert boven de grens op €1,40. Pas onder dit vangnet gaat een nieuwe dalende trend van start. Dat is voorlopig niet onze verwachting. Wij zien het aandeel nog lange tijd bewegen tussen het 40-weeks gemiddelde op €1,75 en de eerder genoemde €1,40. Dit alles geeft geen aanleiding om het huidige houdadvies aan te passen.

Lees ook: Wij geven 64 internationale aandelen een TA-kooptip

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.