Updates

Aandelen Internationaal

Siemens

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aperam

Advies
kopen
Aandelen Nederland

SIF

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Prosus

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Volkswagen

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Vopak

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TKH

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Flow Traders

Advies
houden
Aandelen Nederland

InPost

Advies
houden
Aandelen Nederland

CTP

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

L'Oréal

Advies
houden

Updates

Aandelen Internationaal

Siemens

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aperam

Advies
kopen
Aandelen Nederland

SIF

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Prosus

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Volkswagen

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Vopak

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TKH

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Flow Traders

Advies
houden
Aandelen Nederland

InPost

Advies
houden
Aandelen Nederland

CTP

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

L'Oréal

Advies
houden
Opinie Erik Klooster, 16 jun 2017 09:55

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 24

0 0 Leestijd ongeveer

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht. Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek. Gratis toegankelijk: Tipterugblik: Johnson Controls Johnson Controls is een toeleverancier voor de auto-indu­strie (autostoelen en accu’s) en producent van controlesystemen voor gebouwen (airconditioning, brandveiligheid, ventilatie etc). Tip van de week en Superstock: Tip van de week: In elke Tesla zitten schroeven van dit Zwitserse bedrijf Het Zwitserse bedrijf Bossard is een leverancier van onderdelen van de TeslaBossard maakt en verkoopt allerlei soorten schroeven en vergelijkbare producten die voor verbinding zorgen. Dat is lang niet zo aansprekend als Tesla zelf, maar Bossard is winstgevend, de omzet groeit ook en het aandeel is heel wat redelijker gewaardeerd. Superstock: Sterk in virtuele infrastructuur Citrix Systems biedt software­oplossingen voor digitale werkomgevingen, waarin werknemers beveiligde toegang hebben tot alle bedrijfsdata- en applicaties die zij dienen te gebruiken. Deze zogeheten Virtual Desktop Infrastructure (VDI) markt groeit snel en Citrix is hier goed gepositioneerd, mede dankzij een partnership met Microsoft. Onze overige adviezen van deze week: Lucas Bols groeit weer autonoom Het is deze dagen geen pretje om jenever (en gin) te stoken. Dirkzwager Groep ging failliet en Nolet floreerde ook niet bij jenever. Lucas Bols onttrekt zich volgens de jaarcijfers over 2016/17 aan de malaise. Talpa zet bod op TMG door Talpa heeft een formeel tegenbod uitgebracht op TMG. Kansloos, omdat de aanmeldingsdrempel van ten minste 50% nooit wordt gehaald. Van Lanschot zoekt groeimotor Het wordt voor Van Lanschot nog een hele toer om de inkomsten structureel op te schroeven. Dat komt onder meer doordat de groei bij het digitale platform Evi nauwelijks van de grond komt. Rugwind voor Bank of America Bank of America heeft de wind in de rug van afnemende regeldruk en een oplopende rente. Beleggers zijn daar al ver op vooruit gelopen en hebben te weinig oog voor de balanskracht. SAP scoort met cloudsoftware De transformatie van een licentiemodel naar cloudabonnementen verloopt bij SAP voorspoedig maar dit drukt tijdelijk de winstgevendheid. Vanaf volgend jaar trekken de winstmarges echter weer aan.

Lees ook: Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 23


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor deze aandelen? U kunt zich als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Gratis toegankelijk:

Tipterugblik: Johnson Controls
Johnson Controls is een toeleverancier voor de auto-indu­strie (autostoelen en accu’s) en producent van controlesystemen voor gebouwen (airconditioning, brandveiligheid, ventilatie etc).

Tip van de week en Superstock:

Tip van de week: In elke Tesla zitten schroeven van dit Zwitserse bedrijf
Het Zwitserse bedrijf Bossard is een leverancier van onderdelen van de TeslaBossard maakt en verkoopt allerlei soorten schroeven en vergelijkbare producten die voor verbinding zorgen. Dat is lang niet zo aansprekend als Tesla zelf, maar Bossard is winstgevend, de omzet groeit ook en het aandeel is heel wat redelijker gewaardeerd.

Superstock: Sterk in virtuele infrastructuur
Citrix Systems biedt software­oplossingen voor digitale werkomgevingen, waarin werknemers beveiligde toegang hebben tot alle bedrijfsdata- en applicaties die zij dienen te gebruiken. Deze zogeheten Virtual Desktop Infrastructure (VDI) markt groeit snel en Citrix is hier goed gepositioneerd, mede dankzij een partnership met Microsoft.

Onze overige adviezen van deze week:

Lucas Bols groeit weer autonoom
Het is deze dagen geen pretje om jenever (en gin) te stoken. Dirkzwager Groep ging failliet en Nolet floreerde ook niet bij jenever. Lucas Bols onttrekt zich volgens de jaarcijfers over 2016/17 aan de malaise.

Talpa zet bod op TMG door
Talpa heeft een formeel tegenbod uitgebracht op TMG. Kansloos, omdat de aanmeldingsdrempel van ten minste 50% nooit wordt gehaald.

Van Lanschot zoekt groeimotor
Het wordt voor Van Lanschot nog een hele toer om de inkomsten structureel op te schroeven. Dat komt onder meer doordat de groei bij het digitale platform Evi nauwelijks van de grond komt.

Rugwind voor Bank of America
Bank of America heeft de wind in de rug van afnemende regeldruk en een oplopende rente. Beleggers zijn daar al ver op vooruit gelopen en hebben te weinig oog voor de balanskracht.

SAP scoort met cloudsoftware
De transformatie van een licentiemodel naar cloudabonnementen verloopt bij SAP voorspoedig maar dit drukt tijdelijk de winstgevendheid. Vanaf volgend jaar trekken de winstmarges echter weer aan.

Lees ook: Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 23


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor deze aandelen? U kunt zich als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.