Updates

Aandelen Nederland

ForFarmers

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Curetis

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Rio Tinto

Advies
houden
Aandelen Nederland

Kendrion

Advies
houden
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
Aandelen Nederland

Flow Traders

Advies
houden
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 1 jun 2017 16:30

IBM stelt teleur

0 0 Leestijd ongeveer

IBM (IBM) leek begin dit jaar nog een vervolg te kunnen geven aan de bestaande stijgende trend. De terugval in april onder de oplopende steunlijn was nog slechts een haarscheurtje in het positieve technische beeld. Vooral de koersval onder het steunniveau rond $165 liet zien dat beleggers zich niet meer interesseren voor aandelen IBM.

Nu dit niveau is gesneuveld, is de kans klein dat de stijgende trend weer wordt opgepakt. Zeker ook omdat de MACD-indicator in een negatieve positie verkeert. In de komende weken is een herstelbeweging het hoogst haalbare, waarbij we het aandeel niet boven $165 zien komen. De komende maanden blijft IBM waarschijnlijk schommelen tussen $150 en $165. Het advies wordt verlaagd naar ‘houden’.

Lees ook: AXA moet zich bewijzen


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor deze aandelen? U kunt zich als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.