Updates

Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Euronext

Advies
houden
Aandelen Nederland

NIBC

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Vivoryon Therapeutics

Advies
verkopen

Actueel advies

Danone in opmars na krachtige doorbraak

0 0 Leestijd ongeveer

Danone is duidelijk bezig aan een opmars. De koers van het aandeel is enkele weken geleden krachtig boven het 40-weeks gemiddelde gebroken. Daarmee geven beleggers aan voldoende vertrouwen te hebben in de toekomst van het aandeel. Wij sluiten ons daarbij aan. Het technische beeld is positief en de trend wijst omhoog.

Op een termijn van enkele weken kan Danone verder oprukken naar het hoogtepunt van vorig jaar rond €70. Op een termijn van meerdere maanden leggen wij de lat hoger met een koersdoel op €75. Het positieve scenario wordt mede ondersteund door de onderliggende MACD-indicator, die wijst op een toenemend opwaarts momentum.

Een terugval brengt het technische beeld niet direct in gevaar. De eerder genoemde gemiddeldelijn rond €63 voorziet in een eerste steunniveau. Al met al genoeg redenen om het advies voor Danone op te waarderen naar ‘kopen’.

Lees ook: AB InBevs herstel komt uit de hoge hoed


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor deze aandelen? U kunt zich als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.