Updates

Aandelen Nederland

Intertrust

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Fugro º

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Experian

Advies
houden
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 25 mei 2017 13:30

Apple is niet te stuiten

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Apple (AAPL) bevindt zich al enige tijd in een stijgende trend. De laatste maanden accelereert deze en lijkt het aandeel niet te stoppen. Inmiddels is de koers ver afgeweken van het 40-weeks gemiddelde, dat rond $125 beweegt. Een correctie is mogelijk en zal wat lucht halen uit de overspannen conditie van het technische beeld. Zelfs als het aandeel terugvalt naar het steunniveau op $135 is er niets aan de hand.

Maar of het zover komt is zeer de vraag. Het technische beeld blijft ijzersterk en vaak zijn tussentijdse correcties dan van korte duur en beperkt in omvang. Ook relatief ten opzichte van het brede Amerikaanse beursklimaat blijft Apple goed presteren. Dat blijkt uit de onderliggende relatievesterktelijn, die een duidelijke stijgende trend vertoont. Aan alle positieve randvoorwaarden wordt voldaan, zodat het koopadvies gehandhaafd blijft.

Lees ook: General Motors in de achteruit


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor deze aandelen? U kunt zich als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.