Updates

Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accell

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Opinie Freek Tewes, 15 mei 2017 15:34

Portefeuille NL: ArcelorMittal eruit, DSM erin

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accell

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden

Hoewel de kwartaalcijfers van ArcelorMittal beter waren dan verwacht, temperde het bedrijf de verwachtingen voor het tweede kwartaal en bestempelde het staalexport vanuit China als een zorg. Dat samen met het negatieve sentiment dat de laatste tijd rond het aandeel hangt, heeft ons doen besluiten het aandeel uit de portefeuille te halen. Daarvoor in de plaats nemen we voor €800 een positie in DSM. De kwartaalcijfers waren sterk en de vooruitzichten zijn dat ook. Bovendien staat de sector in de belangstelling en verwachten wij dat een positieve nieuwsstroom de koers hoger gaat zetten. De waardering van het aandeel is zowel historisch als ten opzichte van de sector laag.

Bekijk nu de pagina over de Nederlandse portefeuille


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!