Updates

Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accell

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Opinie Freek Tewes, 12 apr 2017 14:26

Rendement van portefeuille NL nadert de 10% dankzij Besi

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accell

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden

Afgelopen week is het rendement van onze Nederlandse aandelenportefeuille weer verder opgelopen.

Sinds begin dit jaar is het rendement 9,8% vergeleken met 7,4% voor de AEX. Deze week zette Besi een tussensprint in. ING verhoogde het koersdoel van €32 tot maar liefst €50. Met een rendement van 33,6% is het aandeel de koploper in onze portefeuille. Inmiddels hebben acht van de veertien aandelen een rendement van meer dan 13%. Deze week donderdag maakt Fagron de eerstekwartaalcijfers bekend. Het is een van de drie minnen in onze portefeuille, waardoor wij extra gebrand zijn op goede cijfers. Volgende week barst het cijferseizoen pas echt goed los. Dan komen ASML, Brill, Heineken en Sligro met hun kwartaalcijfers naar buiten. Wij voeren deze week geen wijzigingen door.

+72,0% (1 juli 2013 – 10 april 2017)

 

Bekijk hier de portefeuille NL


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!