Updates

Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accell

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Opinie Freek Tewes, 8 apr 2017 12:30

Redactietips Freek Tewes: 12,5% rendement

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accell

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden

Vanaf februari werd het beurssentiment aanzienlijk positiever. De zeven fondsen die ik tipte, wisten hier goed van te profiteren. De AEX total return behaalde over het eerste kwartaal een rendement van 7,4%. Het gemiddelde van mijn tips was 12,5%. Alle aandelen laten een hoger rendement zien dan dat van de index. ASML en Nedap deden het met rendementen van ruim 16% heel goed, maar dat geldt zeker ook voor Aalberts (+13,6%), Acomo (+12,4%) en Heineken (+12,0%). Omdat er niet veel koerstriggers in het verschiet liggen bij Sligro haal ik dit aandeel van mijn favorietenlijstje. Daarvoor in de plaats tip ik Fagron. Dat is niet zonder risico, gezien de koersbewegingen uit het verleden. De jaarcijfers van Fagron lieten echter zien dat de schuldenlast aanzienlijk is afgenomen. Fagron is ook weer in de markt voor acquisities, iets waar het bedrijf in het verleden groot door is geworden.

AALBERTS INDUSTRIES (31 MRT: €35,00)
De constructiemarkt in de VS – van belang voor Flow Control producten – groeit gestaag door. Aalberts is strategisch sterk en heeft een zeer goed trackrecord.

ACOMO (31 MRT: €23,50)
Acomo is een handelaar in allerlei agrarische grondstoffen en specerijen. Het aandeel heeft een mooi dividendrendement van 5,5% en een sterke balans.

ASML (31 MRT: €124,40)
ASML is actief in de ontwikkeling, productie en marketing van geavanceerde lithografische systemen. Het bedrijf is marktleider, heeft een sterke reputatie en de vooruitzichten zijn solide.

FAGRON (31 MRT: NIEUW)
Fagron richt zich op het optimaliseren en innoveren van farmaceutische bereidingen en op het leveren van farmaceutische zorg op maat aan ziekenhuizen, apotheken, klinieken en patiënten in 32 landen.

HEINEKEN (31 MRT: €79,80)
Heineken is al tientallen jaren een goed defensief aandeel wanneer het economisch wat minder gaat. Dan weet het vaak te ­outperformen. Het management is ijzersterk, evenals de marktbenadering.

NEDAP (31 MRT: €38,93)
Nedap ontwikkelt en levert technologische oplossingen voor onder meer gezondheidszorg, mobiliteit, veiligheid en identificatiesystemen. De verkoop geschiedt via eigen kanalen alsook via derden.

TKH GROUP (31 MRT: €40,23)
TKH heeft een strategische focus op innovaties en aantrekkelijke nichemarkten. Het weet in moeilijke tijden vaak boven verwachting te presteren. De markten en het orderboek ontwikkelen zich positief.

Lees ook: Eindelijk herstel De’Longhi


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor dit aandeel? U kunt u als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!