Updates

Aandelen Nederland

Beter Bed

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Goldman Sachs

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASMI

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Neways

Advies
houden
Aandelen Internationaal

BP

Advies
kopen

Philip Morris laat indrukwekkende stijging zien

0 0 Leestijd ongeveer

Door een indrukwekkende koersstijging is het technische beeld van Philip Morris onmiskenbaar verbeterd. Met een koersdoel op $120 waarderen wij het advies op naar 'kopen'.

Philip Morris (PM) heeft de laatste maanden een indrukwekkende stijging laten zien. Vanuit het perspectief van de technische analyse is zo’n abrupte en felle draai in het koersverloop moeilijk te voorzien. Eind december was het technische beeld namelijk nog overduidelijk negatief.

Als gevolg van de koerssprong handelt het aandeel Philip Morris nu boven het 40-weeks gemiddelde en boven het hoogtepunt van 2016 rond $104. Daarmee is het technische beeld onmiskenbaar verbeterd. Wij voorzien in de komende maanden een verdere stijging van het aandeel.

Gelet op de felle voorafgaande opmars is een correctie te verwachten. De oude weerstand rond $104 zal nu als steun fungeren. Zelfs een kleine dip onder dat niveau maakt geen einde aan de nieuwe stijgende trend. Met een koersdoel op $120 wordt het advies verhoogd naar ‘kopen’.


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.