Updates

Aandelen Internationaal

Goldman Sachs

Advies
kopen
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
houden
image description
Opinie Freek Tewes, 22 feb 2017 17:48

Portefeuille NL: Twee nieuwe fondsen toegevoegd

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Goldman Sachs

Advies
kopen
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
houden

Het portefeuillerendement bedraagt dit jaar 5,5% vergeleken met 3,6% voor de AEX total return.

De jaarcijfers die Wolters Kluwer woensdag presenteerde, waren sterk en brachten 3% koerswinst. Wij voegen twee fondsen aan de portefeuille toe. Het eerste is ArcelorMittal voor €950. Wij verwachten een herstel van de staalmarkt door groeiende vraag in Brazilië en de VS. In de VS zal de civiele bouw dit jaar met 6,7% groeien. Daarnaast zal de Chinese productie over 2017-2020 met 20% worden teruggebracht. Verder kopen wij voor €950 aandelen Takeaway.com. In het vierde kwartaal zijn de bestellingen met 54% toegenomen en er is groeiversnelling. Takeaway heeft een formule die gemakkelijk kan worden uitgerold en waarmee snel marktaandeel kan worden gewonnen.

+65,3% (1 juli 2013 – 21 februari 2017)

 

Bekijk hier de portefeuille NL


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!