image description

Opties

Beleggers hebben te allen tijde te maken met onzekerheid. Daarom willen ze een optimale verhouding tussen rendement en risico.

Met behulp van opties kan de verhouding tussen risico en rendement in een portefeuille vaak verbeterd worden of afgestemd worden op de voorkeur van de belegger. In dit dossier verzamelen wij alle artikelen die dit nuttige beleggingsinstrument behandelen.

Updates

Aandelen Internationaal

Wal-Mart

Advies
houden
Update

Value8

Advies
houden
Aandelen Nederland

Flow Traders

Advies
houden
Aandelen Nederland

Euronext

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Experian

Advies
kopen
Afbeelding bij artikel Optietip 36: Midzomernachtsrally
OpinieHildo Laman, 18 mei 14:37

Optietip 36: Midzomernachtsrally

Aandelenmarkten nemen eindelijk een adempauze. Dit kan het begin zijn van een wat diepere correctie, maar voor hetzelfde geld is ook deze dip van korte duur en gaat het over een of twee weken gewoon weer verder omhoog.

0 0
Afbeelding bij artikel De week die komen gaat: cijfers van ABN Amro en NN Group
OpinieErik Klooster, 14 mei 13:00

De week die komen gaat: cijfers van ABN Amro en NN Group

Wekelijks blikken we vooruit op de week die komen gaat. Er druppelen ook in week 20 nog aardig wat kwartaalcijfers binnen. Wij gaan onder meer in op de cijfers van NN Group en ABN Amro. Daarnaast hebben we een interview met professor David Yermack van de New York University Stern.

0 0
Afbeelding bij artikel Dit moet u weten over onze optietips
OpinieAnneloes Viskil, 12 mei 14:40

Dit moet u weten over onze optietips

Benieuwd naar onze optietips? Lees hier meer Wilt u meer lezen over de optietips maar bent u nog geen abonnee? Profiteer dan nu van onze welkomactie! Lees Beleggers Belangen digitaal 6 weken voor €5,95. www.beleggersbelangen.

0 0
Afbeelding bij artikel Optietip 35: Amazon naar $1000
OpinieHildo Laman, 11 mei 14:12

Optietip 35: Amazon naar $1000

Het aandeel Amazon is de laatste zes maanden gemiddeld met ongeveer 4,5% per maand gestegen, van minder dan $720 midden november tot bijna $950 nu. Als dit tempo doorzet, kan het aandeel midden juni dicht bij de koers van $1000 komen, iets wat de aandacht van de financiële media zeker zal trekken.

0 0
Afbeelding bij artikel De week die komen gaat: cijfers PostNL, Ahold Delhaize en ING
OpinieJohan Brinkman, 7 mei 14:00

De week die komen gaat: cijfers PostNL, Ahold Delhaize en ING

Wekelijks blikken we vooruit op de week die komen gaat. In week 19 is er weer een stroom aan kwartaalcijfers waaraan we aandacht besteden. We gaan in op de resultaten van onder meer PostNL, Ahold Delhaize en ING en passen onze koop-, houd- of verkoopadviezen zo nodig aan.

0 0
Afbeelding bij artikel Optietip 34: Gemalto
OpinieHildo Laman, 4 mei 12:52

Optietip 34: Gemalto

Het aandeel Gemalto is de laatste paar jaar flink gezakt, vooral door tegenvallende resultaten. Ik zie geen directe aanleiding voor een fors herstel van de koers, maar onmogelijk is het natuurlijk niet. De out-of-the-money calls (calls met een uitoefenprijs boven de huidige koers) zijn vrij duur op dit moment. Dat kan verschillende oorzaken hebben.

0 0
Afbeelding bij artikel De week die komen gaat: DSM, Ordina, Apple en Merck
OpinieErik Klooster, 30 apr 14:00

De week die komen gaat: DSM, Ordina, Apple en Merck

Wekelijks blikken we vooruit op de week die komen gaat. In week 18 is er weer een stroom aan kwartaalcijfers waaraan we aandacht besteden. We gaan in op de resultaten van onder meer DSM, Ordina, TKH, Apple en Merck en passen onze koop-, houd- of verkoopadviezen zo nodig aan.

0 0
Afbeelding bij artikel Optietip 33: Hopen op lente-rally
OpinieHildo Laman, 26 apr 12:04

Optietip 33: Hopen op lente-rally

De Europese aandelenmarkten zitten duidelijk in een opwaartse beweging. Dat kan natuurlijk snel veranderen, maar de beurzen kunnen ook nog maanden verder stijgen. Ik heb al een aantal posities uitstaan die baat hebben bij koersdalingen, om de risico’s te beperken. Voor deze week kies ik voor (weer) een positie die past bij stijgende koersen.

0 0
Afbeelding bij artikel De week die komen gaat: Randstad, Unibail-Rodamco, KPN en Gemalto
OpinieJohan Brinkman, 23 apr 15:40

De week die komen gaat: Randstad, Unibail-Rodamco, KPN en Gemalto

Wekelijks blikken we vooruit op de week die komen gaat. In week 16 zullen onder meer de blogs van Karel Mercx, Ivan Snurer en Vincent van Roon de nodige aandacht trekken. Maar vooral zal de aandacht weer uitgaan naar de bedrijven die cijfers publiceren over het eerste kwartaal: Randstad, Unibail-Rodamco, KPN en Gemalto.

0 0